Dragnea, val de promisiuni şi de atacuri, la Botoşani: "Sunt speriaţi. Nu există primar fără un denunţ la sertar"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea a continuat să îşi prezinte realizările dar şi planurile de viitor cetăţenilor din Botoşani, însă a dedicat o mare parte din discursul său şi adversarilor din opoziţie.

"M-am tot gândit în ultima perioadă ce îi mână pe acești adversari ai noștri și ai României. În primul rând, le e frică că noi am putea să reușim, că reușita noastră înseamnă reușita României, că fiecare român va avea un trai mai bun și o creștere constantă a veniturilor. Sunt speriați că toate mafiile mai mici sau mari se vor destrăma, vor dispărea, și milioane de euro, în loc să fie furate, vor fi folosite pentru dezvoltarea acestei țări. Sunt speriați și că au început să iasă la iveală abuzurile pe care le-au comis", a declarat Liviu Dragnea, la Botoşani.

 

Liviu Dragnea: "Nu există primar fără un denunţ la sertar. Dacă vreţi să nu mai aveţi case, frigidere, ok"

 

Liviu Dragnea a dat de înceles că mai mulţi primari ar trăi sub frica dosarelor la comandă şi a lansat acuzaţii cum că se doreşte desfiinţarea dreptului la proprietate.

"Nu există în România vreun primar care să nu aibă vreun denunț făcut și pus la sertar. Le e frică de faptul că pensionarii s-ar putea să înțeleagă cine îi sprijină și cine a vrut să le taie pensiile. Într-o parte suntem noi, cu colegii de la ALDE, cu care am pus în practică un program de guvernare care crește România.

Citeşte şi: Viorica Dancilă, la Botoşani: "Am fost cel mai atacat premier. Am învăţat să conjugăm verbul a CONSTRUI"

Vor să se desființeze dreptul la proprietate. Dacă vreți să nu mai aveți case, terenuri, frigidere, aragaze, Ok. Dar să votați în cunoștință de cauză. Ce au mai spus? Că vor să dea OUG să aresteze toți pesediștii. Se pare că fasciștii de dinainte încep să fie invidioși. Au mai zis că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală și trebuie desființat", a mai spus Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel