DRAGNEA, prins cu MINCIUNA

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Tudorel Toder a recunoscut că atunci când a mers în biroul lui Dragnea a discutat cu acesta inclusiv despre sesizarea către CCR despre completul de 5 judecători. CCR a decis că există un conflict juridic între Parlament și Înalta Curte, și trebuie trasă la sorți componența tuturor completelor de cinci judecători de la această instanță. Asta înseamnă că inclusiv apelul lui Dragnea va fi luat de la capăt, cu un nou complet.

Întrebat de jurnaliști dacă a vorbit despre acest subiect cu Toader, Dragnea a negat. Când un reporter i-a spus că Toader a declarat că au discutat despre sesizarea la CCR, Liviu Dragnea a început să se bâlbâie și a spus că nu mai știe ce a discutat cu doua zile înainte cu ministrul Justiției.

”Maine este miercuri si faptul ca maine se va judeca la CCR acel conflict juridic de natura constitutionala asta a fost principala tema a discutiei (...) Cine merge din partea Guvernului sa sustina sesizarea si eventual daca sunt elemente noi", a declarat Tudorel Toader, pe 6 noiembrie.

Reporter: Ce ați discutat cu domnul Toader cu o zi înainte de decizia CCR?
Dragnea: Când ne-am văzut cu domnul Toader? Ieri sau marți?... N-a avut nicio legătură cu decizia CCR, sincer!
Reporter: Domnul Toader v-a contrazis. Tocmai dânsul a spus că acesta a fost subiectul de discuție. Ne-a spus public că de aceea a și venit la dumneavoastră.
Dragnea: Mă rog, e a doua ciudățenie în materie... Ce să discut eu cu cineva despre o decizie care urmează să se ia? Dacă a spus că am discutat printre altele și de demersul făcut de dumnealui și anume sesizare de constatare a unui conflict, poate am discutat...
Reporter: Păi ați discutat sau nu, că nu mai înțelegem...
Dragnea: Eu v-am spus: făceți-vă procuror, sincer! Cred că sunt cel mai transparent om din România, dar nu puteți să-mi cereți să spun toate cuvintele, că nu mi le aduc aminte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel