Liviu Dragnea primit cu aplauze de pușcăriașii de la Rahova

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
sursa: România TV
sursa: România TV

Liviu Dragnea și-a petrecut prima noapte în arest în penitenciarul Rahova. Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

 

Liviu Dragnea ar fi fost întâmpinat cu apaluze de ceilalți deținuți, ca urmare a măsurilor pe care intenționa să le ia în favoarea lor, scrie cancan.

De asemenea, încă președintele PSD are parte de un tratament preferențial. Potrivit unor surse judiciare, camera acestuia a fost igienizată chiar în dimineața de dinainte sosirii social-democratului, și se pare că va împărți camera cu Radu Mazăre.

Liviu Dragnea va sta 21 de azile în carantină, iar apoi se va decide unde își va ispăși pedeapsa intergrală. În aceast interval se va stabili și dacă este apt de muncă, pentru a fi scos la activitățile zilnice.

Aproape 50 de persoane l-au aşteptat, luni seară, pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova pentru a-l petrece spre temniţă. Unii au venit chiar şi cu şampanie să sărbătorească.

“Liviu Dragnea se află deja în camera lui de detenție, o cameră a VIP-urilor prin care a mai trecut și Adrian Năstase, un alt lider PSD.

Se uită la televizor, a ratat cina, însă, spun surse din interior, cel mai probabil a venit cu mâncare de acasă. Marți dimineață va intra în programul de evaluare medicală și psihologică”, potrivit corespondentului Știrilor Pro TV, Ovidiu Oanță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel