Dragnea, MESAJ pentru PROTESTATARI: Și eu VREAU

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Liviu Dragnea a fost așteptat de protestatari la Slobozia. După ce a scăpat de ei, de la tribuna pregătită special pentru el, a ținut sa le transmită un mesaj. 

"PSD-ul a început să vorbească pentru că primul pas spre eliberare este de a vorbi. Am remarcat pe cineva cu un panou pe care scria "vrem justiție nu corupție", da și eu vreau, și noi vrem. Nu mai vrem să funcționeze acest sistem care a corupt justiția și care încearcă să o corupă în continuare. În condițiile în care un serviciu secret și anume SRI are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casație și Justiție, cu DNA, cu Parchetul General, în condițiile în care ofițeri de la SRI stăteau pe culoarele acestor instituții, se mai putea avea încredere în actul de justiție din România. (...)

Erau liste care se făceau inclusiv cu complicitatea unora de la noi de la partid. Liste cu colegi care să fie executați. Liste făcute de capii SRI-ului. Le-am transmis de la Reșița și de la Târgu Jiu să-i țină curelele de cât o să vorbesc eu în această campanie și în acest an. Toți cei care au corupt justiția trebuie să plătească, indiferent cum îi cheamă și indiferent cine îi susține, de aici sau de afară", a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel