Dragnea, mesaj incredibil pentru PROTESTATARI: "Ei sunt ciuma roșie"

Narcis Popa |
Data publicării:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că protestatarii care l-au huiduit la Iaşi reprezintă "ciuma roşie" pentru că îl susţin pe Augustin Lazăr.

"Nu e neapărat un comentariu. PSD, ca de obicei, îşi vede de treabă. Dacă organizaţia PSD Iaşi ar fi fost hotărâtă sau ar fi vrut să vină cu 10.000 de oameni, venea cu 10.000 de oameni şi discutam despre ce fac şi spun 10.000 de oameni şi ce spun 200 de oameni. Vreau să vorbesc despre un slogan preferat nu numai al lor, ci şi al altora: 'ciuma roşie'. Vreau să vă spun aşa: ei şi cei care îi trimit aici sunt ciuma roşie pentru că l-au susţinut şi îl susţin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torţionarilor, şi care a sprijinit pe adevăraţii şi cei mai răi comunişti în acele vremuri. Deci despre asta e vorba. Restul sunt manipulări şi minciuni", a spus Liviu Dragnea.

Sâmbătă, la sosirea la Iaşi, liderul PSD a fost aşteptat de aproximativ 2.000 de susţinători, dar şi de aproximativ 400 de protestatari. Atât la sosirea, cât şi în timpul discursului său, Liviu Dragnea a fost huiduit. Totodată, protestatarii au scandat lozinci împotriva sa şi a PSD. La plecare, Liviu Dragnea a fost acompaniat de o fanfară care a încercat să acopere scandările protestatarilor.

Liviu Dragnea s-a aflat la Iaşi pentru a participa la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD, în cadrul căreia a fost stabilită noua conducere. Liderul PSD a fost însoţit de premierul Viorica Dăncilă, de secretarul partidului, Codrin Ştefănescu, dar şi de miniştrii Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, Răzvan Cuc, Marius Budăi, Alexandru Petrescu.

Pentru şefia organizaţiei PSD Iaşi a candidat preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, care a fost ales cu unanimitate de voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel