Dragnea, întâlnire cu grei din PSD. INTOXICARE în favoarea lui Dăncilă în presa de Dreapta

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Presa a difuzat, în prima zi a votului în Diaspora, o știre bombă. Liviu Dragnea ar fi avut o întâlnire secretă, în timpul permisiei 24 de ore, cu Olguța Vasilescu, Florin Iordache și Darius Vîlcov. Ce se poate ascunde în spatele acestei manevre? 

Vineri, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit, în permisia de o zi pe care a avut-o de la penitenciar, cu Olguța Vasilescu, Florin Iordache și Darius Vîlcov. Potrivit zvonurilor, s-ar fi discutat planul pentru preluarea PSD după alegerile prezidențiale, în perspectiva unei înfângeri previzibile a candidatului Viorica Dăncilă.

Nu putem exclude o întâlnire între cei patru. Deși nu au apărut fotografii sau detalii relevante (unde, când, cât a durat întâlnirea), care să permită o verificare independentă, știrea a fost preluată și de presa cu credibilitate. Sursele accesteia au confirmat întâlnirea. 

Posibila intoxicare a mass-media nu ar viza întâlnirea propiu-zisă, ci zvonul potrivit căruia cei patru ar fi complotat împotriva Vioricăi Dăncilă.  Astfel, manevra ar fi una în favoarea candidatului PSD la prezidențiale. Aceste informații false sunt menite să aducă un plus de imagine pentru Viorica Dăncilă, inducând ideea că între ea și Liviu Dragnea a intervenit o ruptură.

Ideea că fostul lider al PSD s-ar fi întâlnit cu "grei" din partid pentru a pune la cale acest complot, duce la concluzia că, în acest moment, există un "război" între Dăncilă și Dragnea. 

Două efecte ale manevrei "Dăncilă vs Dragnea"


Din perspectiva publicului, un război între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă o pune pe candidata PSD la prezidențiale într-o lumină bună, având în vedere votul masiv de la alegerile europarlamentare și de la referendum anti-Dragnea.

Primul efect: Votanții Vioricăi Dăncilă vor fi motivați suplimentar pentru a merge la vot.

Al doilea efect: Votanții anti-Dragnea vor sta acasă, fiind indusă ideea că fostul și actualul lider PSD nu au fost niciodată în aceeași barcă. Să nu uităm că orice demobilizare a votanților este în avantajul PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel