Liviu Dragnea: "Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea face declaraţii şocante cu privire la condamnarea sa în dosarul Referendumul. Şeful PSD susţine că a fost condamnat "pentru ceea ce face Iohannis acum".

Întrebat joi seara, la Antena 3, despre starea de spirit referitoare la sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman care ar putea fi pronunţată luni, Dragnea a spus:

"Eu sunt tăbăcit. Din păcate nu e prima dată când mi se întâmplă. Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum. Eu am fost condamnat nu pentru fraudă la referendum, cum minte Iohannis, ci pentru că mi s-a spus că prin îndemnul meu de a veni lumea la vot, îndemn pe care îl făceau şi televiziunile şi îl fac şi acum, militanţii PSD ar fi putut studia listele electorale permanente, care oricum erau publice şi prin asta ar fi putut afla nişte date personale şi ar fi putut încălca legea datelor cu caracter personal. Pentru asta am fost eu condamnat. Ce fraudă la referendum? S-a spus atunci. Era o prostie. N-am fraudat nimic, nici nu aveam cum".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel