Dragnea, despre PROTESTELE ACTORILOR pentru judecători și procurori: „N-am făcut nimic împotriva lor”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că îi sprijină pe magistrați și că nu ar fi făcut nimic împotriva lor. 

„Și eu îi sprijin pe magistrați și îi sprijin cu toate puterile mele pe magistrații... pe magistrații... din România. Nu văd de ce nu i-aș sprijini. Nu am făcut absolut nimic, nici eu, nici PSD, împotriva magistraților. Ba, dimpotrivă, cu tot ce am putut am sprijinit creșterea de salarii pentru magistrați, am sprijinit investiții în infrastructură, am sprijinit drepturile de pensie și, de asemenea, am pus umărul toți, cât am putut, pentru a face o legislație care să sporească independența magistraților și care să-i protejeze pe judecători de toate abuzurile care au ieșit la iveală și care probabil vor mai ieși la iveală.

Faptul că au fost mii de dosare deschise din oficiu împotriva unor judecători pe deciziile luate, adică pe sentințele date, mie mi se pare un lucru de o gravitate foarte mare. Trebuie să limpezim și să definim în ce constă sprijinul pe care îl dă unul sau altul pentru magistrați, în această țară.

Citește și Liviu Dragnea: „Poate să închidă tot PSD-ul"

Eu voi face tot ce ține de mine pentru ca judecătorii să ajungă la un nivel de decizie care să nu mai fie afectată de niciun fel de serviciu secret în baza unor protocoale de niciun mijloc de șantaj sau de amenințare. Asta am făcut și asta vom face în continuare.

Am văzut foarte multe afirmații de genul ăsta, numai că nu au acoperire. Care justiție să fie subordonată? Și prin ce mijloace? În condițiile în care noi am transferat cât am putut, prin lege, să meargă decizii la CSM, care nu este politic? Și unde sunt doar judecători și procurori", a spus Dragnea.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel