Dragnea, despre consultări: "Îi trimit preşedintelui nişte oameni care o să-i placă. Dimineaţă îi trimit faxul"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

Liviu Dragnea a anunţat că PSD va participa mâine la consultări, la Cotroceni. Acesta susţine că preşedintelui îi vor plăcea reprezentanţii care vor veni la întâlnire.

Liderul PSD a anunţat şi un nume, dar restul reprezentanţilor îi va afla preşedintele Klaus Iohannis mâine, prin fax, cu două ore înainte de consultări.

Am anunţat că o să fie prezent PSD-ul acolo. Mâine o să meargă trei persoane. Domnul Nicolicea și încă două persoane - le comunicăm mâine dimineață la Cotroceni. La 9.00 dimineață o să primi faxul domnul Iohannis. Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult. Ca să fie un dialog constructiv, să se înțeleagă oamenii, să fie totuşi compatibili. La 09:00 o să se afle, la 11:00 o să îi primească. Dacă nu îi primeşte, e problema dumnealui. Noi trimitem acolo nişte oameni care să poată să discute să îi spună şi nişte păreri şi pşaote şi nişte propuneri de întrebări. Din câte ştiu, colegii s-au pregătit", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a mai precizat că ar putea să voteze la referendum şi consideră că temele alese de preşedinte sunt foarte "generoase".

La referendum, cred că voi merge, nu știu. Să văd. Oricum mă duc la vot la alegeri. Dacă o să iau sau nu buletinul, depinde de întrebări şi ce se întâmplă până atunci. Temele lansate de Iohannis sunt teme generoase cu care cred că toată lumea de bună credinţă este de acord. Mulţi au început să pună întrebarea de ce se mai cheltuie zeci de milioane de euro pentru referendumul ăsta. Dar tot cei care spun asta şi sunt de acord cu ei, spun că acest referendum este organizat de Iohannis pentru a putea intra și el în campanie", a mai spus Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea nu a ratat ocazia să dea şi în reprezentanţii Opoziţiei.

"I-am văzut şi pe cei de la USR-PLUS - Cioloş - că susţin şi ei să nu se dea ordonanţe pentru modificarea Codurilor penale. Cioloş a modificat prin ordonanţă sute de articole din Codurile penale. Tot el a spus şi PNL, că dacă vor veni la putere, vor adopta ordonanţe de urgenţă pentru a modifica legile justiţiei pe care le-am adoptat noi in Parlament. Dacă zici asta şi spui că eşti de acord cu temele referendumului, când să te luăm în seamă? Când spui stânga sau când spui dreapta? Oricum, într-una din cele două afirmaţii ale lor, ei mint"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel