Dragnea a intrat ÎNCONJURAT de Jandarmi la proces. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Înalta Curții de Casație și Justiție, liderul PSD fiind așteptat de zeci de protestatari.

UPDATE Mai mulți protestatari au fost ridicați de jandarmi și băgați în dube pentru a fi audiați. Totodată, efectivele de jandarmi au fost suplimentate, iar în zonă au fost montate garduri.

Liviu Dragnea a avut nevoie de intervenția jandarmilor pentru a intra în sediul Instanței Supreme, acolo unde se judecă un nou termen în dosarul anagajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liderul PSD nu a stat de vorbă cu presa, intrând în sediu sub escortă.

Oamenii i-au strigat "LA PUȘCĂRIE!"

Imagini:

(w670)

(w670)

(w670)

Astăzi, Înalta Curte judecă un nou termen în dosarul lui Liviu Dragnea. El a primit, în primă instanţă, o condamnare la 3 ani şi jumătate de închisoare.

Magistratii au stabilit pentru sedinta de luni, de la ora 11.00, audierile ultimilor trei inculpati: Liviu Dragnea, Florea Alesu si Olguta Sefu, doua dintre fostele directoare de la DGASPC Teleorman.

Aproximativ 200 de persoane - protestatari, dar şi susţinători - îl aşteaptă, luni, pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în faţa Instanţei supreme, unde urmează să aibă loc un nou termen în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

La faţa locului se află un impresionant dispozitiv de jandarmi, care încearcă să ţină cele două grupuri separate. Oamenii ocupă toate trotuarele din zona Instanţei supreme, fiind opriţi cu greu de jandarmi să nu blocheze străzile. În zonă au fost montate garduri de protecţie.

Dinspre cele două grupuri pot fi auzite mai multe schimburi de replici. Unii poartă steaguri şi pancarte, inclusiv cu mesaje de susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi, sau fotografii cu Dragnea în spatele unor gratii.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel