Dragnea a AMENINȚAT că-i retrage acreditarea unei jurnaliste

Andreea Cosma |
Data publicării:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea s-a arătat, din nou, deranjat de întrebările insistente ale jurnaliştilor. De data asta, însă, a luat-o pe urmele minsitrului Tudorel Toader și a amenințat o jurnalistă de la România TV că îi retrage acreditarea.

Informația a fost oferită de Andreea Dumitrescu, reporter Realitatea TV, cea care pe care foștii ei șefi de la TVR au vrut să o mute de la Parlament, la primării.

Jurnalista a intrat în direct cu Andra Miron, care a întrebat-o de ce era nervos Liviu Dragnea pe repoerterii veniți la conferința sa de presă.

Ca de obicei, spune Andreea Dumitrescu, liderul PSD s-a arătat deranjat când jurnaliștii au insistat cu întrebări și după ce acesta a declarat închis evenimentul.

Potrivit relatării jurnalistei de la Realitatea TV, Liviu Dragnea s-ar fi plâns că se simte rău și le-a spus jurnaliștilor ca, în momentul în care spune că s-au încheiat declarațiile, să nu mai insiste cu întrebări, apoi i-a spune unei reporterițe de la România TV că se gândește să îi ridice acreditarea.

Andreea Dumitrescu a punctat la final că toți reporterii îşi fac treaba la fel, indiferent de televiziunea la care lucrează.

Liviu Dragnea a mai avut o ieşire nervoasă şi în timpul conferinţei, când i-a spus unui reporter "să se abţină" de la a-l mai întrerupe, după ce l-a întrebat dacă va merge mai departe cu procedura parlamentară pentru adoptarea modificărilor la codurile penale pe care membrii PSD le aşteptau de la nministrul Justiţiei, să fie adoptate prin OUG. Liviu Drangea spune că mâine nu va fi promovată această ordonanţă.

Dialogul tensionat între liderul PSD şi jurnalişti are loc la câteva zile după ce Liviu Dragne ale-a dat asigurări că nu va recurge la metoda lui Tudorel Toader de a-i "disciplina" pe reporterii acreditaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel