Două fetițe de 6 și 7 ani au murit înecate într-un baraj din Iași

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Două fetițe de 6 și 7 ani au murit, sâmbătă, înecate în barajul Pârcovaci, din localitatea Hârlău, județul Iași. O altă copilă, în vârstă de 10 ani, este căutată. 

UPDATE! A treia fetiță înecată în baraj, în județul Iași, a fost scoasă, sâmbătă, decedată, după ce alte două copile, de 6 și 7 ani, au murit. Se pare că cele trei fetițe sunt surori.

Știre inițială

Pompierii de la Târgu Frumos au fost chemați pentru a salva cele două fetițe de 6 și 7 ani, în acumularea Pârcovaci, Hârlău.

Cele două au fost găsite și s-au început manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

O altă fetiță, de 10 ani, este căutată.

„S-a anunțat în coordonare ca în Pârcovaci, localitatea Hârlău, la baraj sunt trei copii, posibil înecați. După o jumătate de oră de căutare s-au găsit doi copii decedați și se continua căutările”, a spus Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, potrivit Mediafax.

Mai multe echipaje de salvare intervin, la ora transmiterii acestei știri, pentru căutarea și salvarea celui de-al treilea copil despre care se presupune că ar fi căzut în baraj.

Deocamdată nu se știe cum s-a produs tragedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel