Două familii de rromi, urmărire cu bolizi de lux în Franţa: Cinci morţi şi patru răniţi, după o cursă transmisă Live pe Facebook - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Două familii de rromi, cursa în Franța cu bolizi de lux
Două familii de rromi, cursa în Franța cu bolizi de lux

Două familii de rromi din Timişoara au fost implicate într-o cursă mortală în Franța, transmisă Live pe rețelele de socializare. În urma accidentului au rezultat cinci morţi şi patru răniţi.

Tragedie pe o stradă de la periferia orașului Strasbourg, unde două clanuri de rromi din Timişoara care se răfuiau între ele au sfârşit dramatic, după o cursă cu bolizi de lux. Cinci morţi şi patru răniţi arată bilanţul final.

Potrivit presei franceze, o urmărire ca-n filme s-a încheiat cu un accident dramatic între două vehicule, ieri, cu puțin înainte de ora 16:45, pe rue du Rhin-Napoléon, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. La fața locului tragediei s-au deplasat 26 de vehicule de salvare și pompieri. Până să ajungă personalul de prim-ajutor, două femei muriseră, deja. O a treia victimă, un bărbat aflat în stop cardio-respirator, a decedat puțin mai târziu, în ciuda încercărilor de resuscitare. Bilanțul final a fost unul tragic: cinci persoane au încetat din viață, iar alte patru au fost grav rănite.

VIDEO

 

Răfuială între două familii de rromi din Timișoara 

 

Tabloul de la fața locului, conform primelor cercetări, a indicat faptul că accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive. La originea tragediei din orașul Strasbourg, după cum rezultă din probe și mărturii, stau două familii de țigani din Timișoara, una cu domiciliul în orașul francez, unde s-a petrecut drama, iar a doua din Kehl, localitate aflată în nordul Germaniei. Cert e că ambele tabere se aflau în relații de rudenie, protagoniștii principali, Banari Cârpaci și Saban Stancu, fiind cumnați, scrie publicația locală Vocea Timișoarei.

Se pare că totul a pornit de la un conflict mai vechi, în sensul că Saban Stancu (Kehl) i-ar fi reproșat lui Banari Cârpaci (Strasbourg) că, din pricina lui, ar fi executat 2 ani de închisoare, pentru că l-a băgat într-o combinație cu autoturisme, care ar fi avut o proveniență dubioasă. După cum spun martorii evenimentului, imediat după eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani, drept despăgubire, dar acesta a refuzat. Așa că, după o serie de live-uri pe Facebook, care nu au făcut decât să inflameze și mai mult situația dintre cei doi, pușcăriașul a decis să-i facă o vizită debitorului, tocmai la domiciliul său din Strasbourg.

Conflictul, care a dus la tragedia de ieri seara, a început în plină stradă, așa cum rezultă din probele video, atașate la final. După, totul a culminat cu o urmărire ca-n filme pe străzile din Strasbourg. În cele din urmă, din cauza vitezei, s-a produs tragicul accident, care a oripilat toată Franța. Au murit pe loc Banari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital, conform martorilor, au încetat din viață și Saban Stancu și soția, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel