Două adversare de MMA au ajuns virale după ce s-au sărutat înainte să înceapă lupta

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Două adversare de MMA au ajuns virale după ce s-au sărutat înainte să înceapă lupta / Foto: Instagram
Două adversare de MMA au ajuns virale după ce s-au sărutat înainte să înceapă lupta / Foto: Instagram

Mulțimile au rămas uimite când două luptătoarie de MMA au urcat pe scenă pentru confruntarea de dinaintea luptei, pentru ca apoi să se sărute pasional.

În timp ce confruntările sunt, în mod normal, o oportunitate pentru adversari de a se intimida reciproc, luptătorii dându-și adesea cap în cap, la evenimentul Clash of the Stars de sâmbăta trecută (11 martie) a avut loc o interacțiune cu totul diferită.

Karina Pedro și Denisa Ryndova s-au confruntat alături de partenerii lor de luptă - Inked Dory și, respectiv, Kristal Shine.

 

Sărut pasional la luptele MMA



În timp ce se aflau pe scenă înaintea meciului lor de patru femei de la arena O2 din Praga, cele două modele și-au apropiat capetele înainte ca, aparent de nicăieri, Denisa să se aplece pentru un sărut obraznic.

În mod clar, sentimentul a fost reciproc, deoarece Karina afișează un zâmbet înainte de a apuca fața adversarei sale și de a-i planta unul pe obraz.

În ciuda schimbului vesel, nu avea să existe decât o singură echipă câștigătoare. În cele din urmă, Karina și Inked Dory au fost cele care au câștigat bătălia.

Cu toate acestea, toți cei implicați s-au simțit bine, Denisa spunând că sărutul a fost un moment deosebit de memorabil.

Împărtășind un clip pe pagina ei de Instagram, ea a scris: "Cumva nu mi-am dat seama că toată gala @clashofthestars s-a terminat deja. Măcar voi arunca aici momentul meu preferat din toată această călătorie nebună."

 

În ciuda interacțiunii pasionale, „s-au luptat în cușcă ca niște dragoni"



Karina, care este o vedetă OnlyFans, a postat în mod similar imaginile pe rețelele de socializare, adăugând: "Asta e foc pur... Staredown cu @_dryndova_. A trebuit să o las și aici. Energia armonioasă curgea între noi, și totuși ne-am luptat în cușcă ca niște dragoni".

Vorbind despre victoria ei, ea a declarat la începutul acestei săptămâni: "Am emoții foarte puternice de ieri. Câștigarea este o mare satisfacție pentru mine. Am dat totul în pregătiri și în meciul în sine.

Iar o persoană care nu și-a înfruntat niciodată adversarul în ring cu greu își poate imagina cât de dificil este. Un moment foarte puternic! Ne-am lăsat inima acolo. Vă mulțumesc".

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Clash of the Stars (@clashofthestars)

 



Zeci de oameni au comentat pasiunea lor aparte după ce a fost împărtășită de Clash of the Stars online.

Un comentator a scris: "Nimeni nu se aștepta la asta", în timp ce un altul a întrebat în glumă de ce alți luptători nu fac asta înainte de luptă, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel