Dosar Tăriceanu. ÎCCJ a LUAT o DECIZIE. ULTIMĂ ORĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au decis astăzi să amâne pentru data de 22 aprilie decizia definitivă în dosarul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a fost achitat în primă instanță.

În ultimul cuvânt în fața judecătorilor, președintele Senatului a catalogat întreg procesul ca fiind o înscenare. "Consider că acest proces în care am fost antrenat este o înscenare ca urmare a recomandărilor făcute în MCV, ca rezultatele luptei împotriva corupției să se soldeze cu "big fish".

Datorită pozițiilor pe care le-am avut sau le dețin fac parte din această categorie. Au încercat să mă târască într-un proces de corupție, nu au avut alte elemente, au încercat cu evaziunea fiscală, ar fi fost simplu pentru procurori să vadă că acea presupusă tranzacție nu a fost în realitate făcută.

Citește și Dosar Călin Popescu Tăriceanu. Instanța, DECIZIE astăzi

Au încercat să sugereze că eram la curent cu acea tranzacție. În 2008 aveam o agendă suficientă ca să am grijă și de cabinetul soției", a declarat atunci Călin Popescu Tăriceanu, în fața judecătorilor ÎCCJ, potrivit HotNews.ro.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016 pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel