DOLIU național în Macedonia de Nord, după ce 14 persoane au MURIT în tragicul accident de miercuri

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Guvernul Macedoniei de Nord a declarat 14-15 februarie ca zile de doliu după un tragic accident rutier în care au murit 14 persoane, informează joi agenţia MIA.

Prezentând condoleanţe familiilor victimelor, prim-ministrul Zoran Zaev a declarat că cinci dintre răniţi se luptă pentru viaţa lor.

Cauza accidentului va fi dezvăluită cât mai curând posibil, a spus Zaev. Ancheta la locul accidentului urmează a fi reluată joi, a anunţat la rândul său ministrul de interne Oliver Spasovski.

Accidentul s-a produs pe şoseaua din nordul ţării Skopje-Tetovo miercuri în jurul orei 17:00, când autobuzul cu zeci de pasageri la bord a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat.

Vezi și: Macedonia. ACCIDENT MORTAL. Un autocar s-a răsturnat. Cel puțin 13 MORȚI (VIDEO)

"Numărul morţilor ar putea creşte deoarece sunt persoane rănite în stare gravă şi care sunt operate", a precizat anterior ministrul sănătăţii Venko Filipce, citat de AFP, adăugând că 40 dintre cei 50 de pasageri ai autocarului au fost spitalizaţi.

Şeful serviciilor de urgenţă, Ilir Asani, a declarat presei locale că cel puţin cinci persoane, între care o femeie însărcinată, au fost grav rănite în accident. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel