Doliu în PNL. Marian Iordache, fostul primar din Medgidia, a murit

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
marian_iordache
marian_iordache

Marian Iordache, consilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal şi fost primar al Medgidiei, a murit, duminică seara. Avea 59 de ani.

 

El s-ar fi înecat înj timp ce mânca, soţia sa a încercat să-l ajute, la fel şi unii dintre vecinii, dar nu a putut fi salvat. Marian Iordache era consilier judeţean din 2016 din partea PNL. De asemenea, în ultimii patru ani a fost consilier al primarului oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă.

Marian Iordache a fost primar al municipiului Medgidia tot din partea PNL între 2008-2016.  Marian Iordache a fost unul dintre cei mai tineri oameni din administraţia publică locală din Constanţa. El şi-a început cariera în 1991 la Medgdia. Ulterior a deţinut funcţia de viceprimar, consilier local, primar pentru mai multe mandate şi consilier judetean al Partidului Naţional Liberal.

"Politişti din cadrul Politiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi, duminică, 13 septembrie a.c., în jurul jurul orei 19.40, de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă despre faptul că un barbat, de 59 de ani, din municipiu, a decedat, ca urmare a înecării acestuia cu alimente în timpul mesei," anunţă IPJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel