DOLIU în PNL. A MURIT un membru important

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un important membru din PNL a murit. Anunțul a fost făcut partid.

„Organizația Partidului Național Liberal Bârlad a primit cu tristețe vestea trecerii în neființă a distinsului doctor și om politic Aurel Ionescu-Moteț, personalitate marcantă a politicii bârladene și vasluiene, președinte de onoare al Partidului Național Liberal Vaslui. „Popularitatea imensă de care s-a bucurat prin prisma profesiei sale de doctor, precum și puterea de convingere extraordinară, au determinat mulți bârladeni, dar și oameni din zona de sud a județului, să se alăture familiei liberale, încununându-i eforturile depuse în consolidarea democrației în societatea bârlădeană și vasluiană.

Domnul doctor Aurel Ionescu-Moțet a fost fondator al Partidului Național Liberal Bârlad (1990) și al filialei PNL Vaslui, al cărei președinte a fost între anii 1992-1998. În această perioadă a fost candidat al Partidului Național Liberal la funcția de primar și a fost consilier local al municipiului Bârlad și consilier județean. În aceste momente triste pentru familie și pentru toți cei ce l-au cunoscut și prețuit, adresăm tuturor un cuvânt de mângâiere sufletească și le încredințăm întreaga noastră compasiune. Sincere condoleanțe”, scrie PNL Bârlad.

Citește și Doliu în România. A murit un SENATOR

Medicul s-a stins din viață la Spitalul din Bârlad, unde a profesat peste 50 de ani în secția de obstetrică – ginecologie, aducând pe lume mii de copii. În toată cariera, acesta nu a avut niciun copil decedat la naștere, ceea ce reprezintă o performanță rară, anunță vremeanoua.ro.

S-a născut pe 6 ianuarie 1924, și a avut doua fiice, ambele profesoare, care, urmând exemplul părintelui lor, au rămas să profeseze, cu multă dăruire, în urbea natală. Trupul neînsuflețit al îndrăgitului medic va fi depus la Biserica Sfântul Spiridon, din Bârlad, înmormântarea urmând să aibă loc miercuri, 13 martie, la o oră pe care familia o va comunica ulterior.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel