Doi români care au comis un jaf armat la sala de jocuri Admiral Club din Spinea au fost prinși

Eduard Pascu |
Data publicării:

La aproape doi ani de la jaful armat comis asupra sălii de jocuri Admiral Club din Spinea, regiunea Florența, doi români au ajuns în spatele gratiilor.

În urmă cu doi ani, în noaptea de 28 septembrie, doi indivizi, cu fețele mascate de căști de protecție, cu mănuși pe mâini pentru a nu lăsa amprente și unul înarmat cu un pistol semiautomat, au pătruns în sala de jocuri "Admiral Club" din Spinea de pe via Roma 170.

Îndreptând pistolul spre angajată, au obligat-o să deschidă casa de marcat, retrăgând o sumă de bani, apoi au închis-o pe femeie într-o cameră și au fugit.

Pentru cercetările respective au intervenit carabinierii care au demarat cercetările. Coordonați de Procuratura din Veneția și cu sprijinul criminaliștilor din Parma, anchetatorii au reușit să descopere câteva probe în interiorul sălii de joc. În baza acestora cei doi bărbați au fost puși în urmărire cu mandat de arestare.

În luna martie a acestui an, ofițerii carabinieri din Favaro Veneto l-au arestat pe primul dintre cei doi bărbați, R.R., un român de 20 de ani, fără domiciliu stabil și cu antecedente penale.

 

Ambii români au un cazier bogat

 

Bărbatul, care se afla deja din 9 februarie 2021, în arest la domiciliu la Favaro Veneto pentru a executa o pedeapsă impusă de Tribunalul pentru minori pentru infracțiuni de furt comise la Roma.

Cu ocazia percheziției imobilului au fost găsite peste trei kilograme de marijuana, un pistol Beretta cal.7.65 cu seria ștanțată și 25 de cartușe, probabil folosit la jaful de la magazinul de sloturi, o cagulă, documente de identitate și de conducere false, un cântar și peste 650 de euro în numerar.

Pe lângă vechile fapte acesta este cercetat acum și pentru posesie de droguri, deținere ilegală de armă și muniție, posesie de documente false și primire de bunuri furate.

Cea de-a doua persoană responsabilă de jaf, identificată ca fiind complicele lui R.R. a fost prins ieri.

În zorii zilei, carabinierii de la Norm, l-au identificat în urma unui apel anonim pe M. I. C., în vârstă de 29 de ani, tot român, cunoscut cu antecedente penale. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi români au furat de la sala de jocuri Admiral Club suma de doar 130 de euro.

Cei doi vor răspunde acum pentru jaf armat și sechestrare de persoane, asta pe lângă celelalte fapte penale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel