Doi șoferi români, prinși la furat de motorină într-o parcare din Germania

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Doi șoferi români de TIR au fost prinși la furat motorină într-o parcare din Germania. Cei doi au fost surprinși în flagrant de o patrulă de poliție care trecea întâmplător prin zonă. 

Doi șoferi români de TIR au fost prinși de poliție în Germania chiar în timp ce furau motorină din rezervorul unui alt șofer, de naționalitate lituaniană. Incidentul s-a petrecut într-o parcare din Germania, pe Autostrada A38, în apropiere de Posgraben.

Potrivit unui comunicat al autorităților germane, citat de publicația tag24.de, aproape de miezul nopții, unul dintre români, în vârstă de 40 de ani, și-a parcat camionul lângă Mercedes-ul unui lituanian care dormea în cabină.

Cel de-al doilea român, în vârstă de 24 de ani, a poziționat camionul său la ieșirea din parcare, blocând astfel accesul și vizibilitatea. Românul de 40 de ani a reușit să fure aproape 400 de litri de motorină din rezervorul camionului condus de lituanian.

Agenții unei patrule de poliție care trecea prin zonă au intrat la suspiciuni când au văzut cum era parcat camionul șoferului de 24 de ani, acesta blocând intrarea în parcare. Ei au intervenit și i-au prins în flagrant.

Românul de 40 de ani a scăpat de arest după ce a plătit o amendă de 500 de euro. Ei vor fi judecați în stare de libertate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel