Doi membri PRO România, acceptaţi în PNL. Vor avea funcţii de conducere

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Liberalii au aprobat, în ședința Biroului Executiv de luni, un protocol privind integrarea în PNL a foștilor parlamentari Pro România care au susținut Guvernul Orban. Premierul a anunțat că Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin vor avea funcții de conducere în PNL.

„Am aprobat un protocol de înglobare, de integrare în PNL a tuturor celor care au fost alături de noi la învestirea Guvernului, la moțiunea de cenzură și care au decis să se alăture PNL. Vor fi cooptați în structurile de conducere la nivel național, județean și local. La nivel național vor fi cooptați în strcutura de conducere domnul rector Sorin Cîmpeanu și domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a spus Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.

Premierul a susținut că parlamentarii Pro România care au venit în PNL au refuzat „să rămână rătăciți pe la ușile PSD”.

„Lucrurile sunt logice. Pro România a fost alături de noi la darămarea guvernului PSD, apoi a fost alături de PSD și a refuzat învestirea. Tot acest grup de colegi, colegi începând de astăzi, nu au vrut să se întoarcă alături de PSD. Noi am purtat discuții, au luat această decizie de a veni în PNL și de a nu rămâne rătăciți pe la ușile PSD, cum sunt alții”, a suibliniat Orban.

Pe 19 decembrie 2019, Daniel Constantin a anunțat, pe Facebook, că alături de mai mulți colegi demisionează din Pro România. Alții care au plecat din acest Pro România și au decis să se înscrie în PNL sunt: Sorin Cîmpeanu (deputat), Mircea Banias (deputat), Damian Florea (deputat), Liviu Balint (inițial deputat PMP, apoi PSD, acum Pro România), Georgian Pop (deputat), Răzvan Mitu, Cristian Cosmin, Raluca Haliț, Georgică Dumitru, Marius Sanfiriscă, Silivian Dan, Gigi Dănuț Fețeanu, George Manciu, Letiția Stoian și Dan Marian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel