Doi câini împușcați în Iași. Autorul e căutat de polițiști

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi câini au fost împușcați la intrarea în comuna Belcești din județul Iași. Proprietarul patrupedelor susține că a auzit două focuri de armă și, când a ieșit din curte, și-a găsit câinii împușcați. Cel care a tras a plecat cu mașina, cu farurile stinse, iar acum este căutat de polițiști. 

Gheorghe Săndulache din comuna ieșeană Belcești a auzit, joi seară, în jurul orei 21.00, focuri de armă în fața curții sale și a ieșit să vadă ce se întâmplă.

„Am auzit două împușcături de armă, pur și simplu era o mașină oprită, a tras într-un câine și apoi în al doilea câine și, când am ieșit afară, când am fugit să văd cine e, mașina era cu farurile stinse, apoi a plecat. Când m-am dus, câinii erau împușcați. Nu au au lătrat, s-a auzit mașina dintr-o dată, s-au auzit frânele, a coborât din mașină, a tras. Atât am auzit 'l-am aranjat', a zis vorba asta și s-a urcat în mașină cu farurile stinse și a plecat", a povestit jurnaliștilor Gheorghe Săndulache, proprietarul câinilor.

Autorul a folosit o pușcă cu alice

 

Acesta susține că, după ce din curtea sa au fost furate diverse lucruri, obișnuiește ca seara, după ora 20.00, să dea drumul la câini din curte. Potrivit acestuia, cel care a tras ar fi folosit o pușcă cu alice.

„Puteau să fie și alte persoane pe stradă, că acolo e trafic, e șosea, lângă stradă, nu era extravilan, în câmp să... putea să se întâmple orice fiind o armă letală, era posibil să mai facă vreun accident", a spus Gheorghe Săndulache, potrivit Mediafax.

Imediat ce și-a văzut câinii împușcați, bărbatul a sunat la 112 și a cerut ajutor Poliției. A sunat și la medicul veterinar, pentru că patrupedele încă erau în viață.

„A venit și doamna doctor în jur de ora 11.00 seara, a vrut să îi ajute, unul avea picioarele rupte, nu a avut ce să îi mai facă, iar al doilea a murit pe masa de operație", a mai spus bărbatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel