Mutări interesante în procesul lui Liviu Dragnea de pe 20 mai

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea este tot mai aproape de o prescriere a faptelor din dosarul din procesul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman sau a reluării procesului de la toamnă, cu un alt complet de judectă. 

G4media.ro publică cererea DNA de schimbare a unor încadrări juridice în cazul lui Liviu Dragnea și a altor doi inculpați din procesul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

În cazul unei respingeri de către instanță solicitării DNA, avocatul lui Dragnea susține că va cere încetarea procesului penal pentru ca ar fi intervenit prescripția. Toni Neacşu, avocat al lui Dragnea, a declarat pentru G4media.ro că, la termenul din 20 mai, va cere amânarea procesului tocmai ca să formuleze apărări faţă de noile acuzaţii.

În cerere, DNA solicită schimbarea încadrării juridice în cazul lui Liviu Dragnea din instigare la fals intelectual în formă continuă în instigare la fals intelectual în formă continuată.

În cazul în care pe 20 mai, completul de 5 judecători de la Instanţa supremă decide amânarea procesului după data de 1 iunie (aşa cum vor solicita avocaţii), atunci procesul s-ar putea relua întrucât una dintre judecătoarele din complet, Luciana Mera, iese la pensie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel