Djokovic a făcut primul antrenament la Melbourne. Familia: "Novak este liber"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată la la restaurantul lui Novak Djokovic din Belgrad, tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a subliniat că "justiția a învins", membri familiei sale vorbind în limba sârbă. Aceștia au confirmat că Djokovic a început să se antreneze.

Potrivit unei traduceri publicate de The Independent, Srdjan Djokovic a spus: „Motivul acestei conferințe de presă este de a sărbători victoria lui Novak. În cele din urmă a câștigat. Justiția a învins, statul de drept a învins".

Fratele lui Novak, Djordje, a adăugat: "Pentru noi, ca familie, a fost foarte dificil. Suntem foarte emoționați de fratele meu. Este dificil să îl aperi pe Novak și să nu jignești pe nimeni în același timp. Noi suntem luptători pentru justiție și statul de drept și am făcut tot ce am putut pentru a urma procedurile."

Familia sârbului a confirmat că Djokovic s-a întors deja la antrenamente

Sky News l-a audiat interviat anterior pe Srdjan Djokovic, care a afirmat că fiul său va intra imediat pe terenul de tenis după patru zile petrecute într-un hotel, în carantină.

Djordje Djokovic, fratele campionului de tenis, a reiterat acest aspect, afirmând că Novak a intrat deja pe teren.

"Novak Djokovic este liber"

 

„Novak este liber. În urmă cu câteva minute, el s-a antrenat pe un teren de tenis", a declarat el.

"A venit în Australia pentru a juca tenis, pentru a încerca să câștige încă un Australian Open. El a fost marcat în diferite moduri timp de mulți ani și a susținut întotdeauna libertatea de alegere".

Mama lui Novak Djokovic, Dijana, a spus la conferința de presă că fiul ei "nu a făcut nimic rău".

"Suntem aici pentru a sărbători victoria fiului nostru Novak. El a luptat întotdeauna pentru dreptate. Nu a făcut nimic greșit", a spus ea în limba sârbă, conform unei traduceri în engleză din The Guardian.

Ea adaugă: „S-a dus acolo pentru a câștiga acel turneu. Această situație a fost extrem de dificilă. A existat un spectru de emoții: tristețe, teamă, dezamăgire.

Au fost momente în care nu avea telefonul mobil la el. Nu aveam nicio idee despre ce se întâmpla".

Ea le mulțumește tuturor fanilor săi din întreaga lume care l-au susținut pe fiul ei la Melbourne, în fața acelui "așa-zis hotel".

Aceasta este cea mai mare victorie din cariera lui, este mai mare decât orice Grand Slam", spune ea.

Unchiul starului sârb, Goran, le-a mulțumit, de asemenea, președintelui și premierului sârb pentru eforturile lor de a convinge autoritățile australiene să „îl trateze mai bine".

Djokovic a confirmat faptul că se antrenează, printr-o postare pe Instagram, în care scrie:

„Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a anulat anularea vizei mele. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în fața unor fani extraordinari."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel