Dincă a plasat o MINORĂ în mâinile unui colonel de poliție, fost ȘEF al IPJ Olt. Mărturia care RĂSTOARNĂ cazul de la Caracal

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Martorul-cheie care l-a cunoscut pe inculpatul Gheorghe Dincă, bărbatul care le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a declarat, la Antena 3, faptul că minorele din preajma lui presupusului criminal din Caracal și a partenerului său de afaceri, aveau o destinație foarte precisă: afaceriști și polițiști.

Cei doi conlucrau la satisfacerea unor plăceri animalice precum și la stabilirea unor rețele infracționale la nivel local.

„Gheorghe Dincă apărea în prajma clientului meu cam la două săptămâni. O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt. Pentru ei coruperea minorelor erau un mod de viață. Cele mai multe fete pentru, corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali, erau minore.

Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică", a declarat martorul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel