DIICOT, anunț de ULTIMĂ ORĂ: „Gheorghe Dincă a mai oferit noi indicii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Purtătoarea de cuvânt a DIICOT a precizat, astăzi, că mai multe echipe specializate fac verificări la locuința lui Gheorghe Dincă, urmând să fie verificate și gropile din curte.

„În această dimineață, pe baza unui nou mandat de percheziție am intervenit la domiciliul inculpatului, urmare a preluării dosarului de la DIICOT Craiova la structura centrală. Vom efectua o cercetare criminalistică complexă și amănunțită, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei, Direcția de Combatere a Criminalității Organizate, Institutul de Criminalistică, precum și cu Serviciul Criminalistic din Poliția Capitalei. Când vorbesc de o acțiune complexă mă refer la faptul că vor fi sectorizate toate zonele. Vor fi cercetate cu echipe diferite. Vor fi verificate și gropile cu beton și ciment, după ce în prealabil vom face o degajare a zonelor respective", a spus purtătoarea de cuvânt a DIICOT la Caracal, unde au loc percheziții.

Întrebată de jurnaliști despre declarațiile făcute de Gheorghe Dincă la audieri, ea a precizat că acesta susține în continuare că le-a ucis pe Luiza și Alexandra.

„Inculpatul și-a menținut declarațiile. A mai oferit noi indicii care vor fi verificate și valorificate în cadrul anchetei. Noi am solicitat de ieri instanței mandat de percheziții."

Întrebată dacă se vor cerceta și alte zone, reprezentanta DIICOT a răspuns: „Vom vedea ce decide procurorul de caz”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel