Dieta Volumetrics. Slăbește sănătos fără să te înfometezi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dorinţa cea mai mare a tuturor femeilor? Să poată mânca oricât, orice şi la orice oră, fără să pună vreun gram în plus! 

Dieta Volumetrics, creată de Barbara Rolls, medic nutriţionist, promite să te scape de kilogramele în plus fără a te supune la restricţii pe care majoritatea dietelor ţi le cer, scrie csid.ro.

„Secretul" acestei diete este faptul că te va face să te simţi sătulă în fiecare moment al zilei, punând frână poftelor tale de ciocolată, îngheţată, caramele sau alţi „aliaţi" ai colăceilor şi celulitei.

 

Învaţă cum să combini corect alimentele!

 

Organismul tău trebuie să aibă toate elementele nutritive şi cu cât alimentaţia ta este mai variată, cu atât mai bine. De ce este important să ştim cum să combinăm corect alimentele? Pentru a învăţa cum să le digerăm corect!

Autoarea dietei afirmă că în general, senzaţia de saţietate nu este provocată de cantitatea de alimente pe care le consumi, ci de diversitatea acestora. Aşadar, trucul este să ştii să alegi alimente bune, care te vor face să te simţi sătulă cu mai puţine calorii.

De asemenea, Rolls susţine că în anumite cazuri, dieta Volumetrics te va face să mănânci chiar mai mult decât în mod normal, ajutându-te, în acelaşi timp, să scapi de kilogramele nedorite.

Atenţie, însă, nu te aştepta să slăbeşti peste noapte! La urma urmei, ai „adunat" colaceii de-a lungul anilor, nu în timpul unei nopţi odihnitoare. Această dietă este mai mult decât un regim strict. Este un plan pe termen lung, ce poate deveni foarte uşor un stil de viaţă.

 

Alimente permise şi interzise

 

Volumetrics împarte mâncarea în patru categorii:

Categoria întâi include fructe (indiferent de sortiment), legume cu un conţinut caloric mic (broccoli, varză, morcovi, roşii, ciuperci, spanac, ceapă verde, rubarbă, etc) şi supe.
Categoria a doua include porţii rezonabile de cereale (cum ar fi orezul brun sau pastele integrale), proteine slabe, legume şi lactate cu un conţinut scăzut de grăsime.
A treia categorie include porţii mici de mâncăruri cum ar fi: produse de panificaţie, deserturi, brânzeturi şi alimente cu un conţinut ridicat de grăsime.
Cea de-a patra categorie include porţii rare de mâncăruri cu prăjeli, bomboane, fursecuri, oleaginoase şi grăsimi.
În timpul dietei, vei mânca trei mese fixe, două gustări şi un desert în fiecare zi!

Dieta Volumetrics se bazează, în general, pe mâncăruri cu un conţinut mare de apă, cum sunt majoritatea fructelor şi legumelor, deoarece te fac să te simţi sătulă fără să fie nevoie să consumi multe calorii. Şi nu, consumul exclusiv de apă nu este recomandat, deoarece îţi satisface setea, dar nu şi foamea, ceea ce poate produce efecte negative pe termen lung.

Cât despre consumul de alcool, acesta este permis cu moderaţie. Dar, ţine minte, alcoolul este extrem de bogat în calorii şi NU îţi satisface foamea!

Dieta Volumetrics este o excelentă alegere dacă vrei să slăbeşti şi să-ţi menţii silueta pe care ai obţinut-o. Dacă vrei un regim şoc, care te scapă de X kilograme în două zile, dar nu te scapă de efectul „yo-yo" care apare imediat ce începi să mănânci normal, nu îţi recomad să te apuci de Volumetrics.

Dar, dacă vrei să slăbeşti sănătos, treptat şi cu rezultate pe termen lung, acest program este ideal pentru tine, deoarece recomandă tot ce ar sfătui şi un nutriţionist, şi anume consumul de alimente săţioase, sănătoase şi cu puţine calorii, mesele fixe, gustările delicioase şi, cel mai important, nu interzice DESERTUL!

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel