Dieta KETO-primavera. Slăbești 10 kilograme la început de martie

Andreea Cosma |
Data publicării:

A venit primăvara, ceea ce înseamnă că ai tot mai puţin timp la dispoziţie să îţi pui la punct corpul pentru plajă. Dieta keto te va ajuta să pierzi rapid în greutate, fără să tai drastic din "poftele tale". 

Această dietă presupune înlocuirea carbohidraţilor cu alimente bogate in grăsimi. Ironic, nu? Însă asta te poate ajuta să îţi instruieşti corpul pentru a ajunge la o stare numită cetoză, care îi cere organismului să ardă mai multă grăsime. Prin reducerea drastică a aportului de carbohidrați, organismul începe să utilizeze în schimb depozitele de grăsimi pentru energie, ducând la arderea mai multor grăsimi.

 

Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti?

 

Alimentele cu conținut scăzut de carbohidrați, cum ar fi carnea, peștele, ouăle, legumele și uleiurile, sunt toate parte din planul de dietă keto.

Sunt recomandaţi peştii graşi, precum somonul şi vei începe să găteşti mâncarea cu unt sau ulei de nucă de cocos.

Bineînţeles că nu pot lipsi legumele verzi precum spanac, salată sau broccoli.

Însă există şi mâncăruri pe care va trebui să le eviţi dacă vrei ca dieta să îşi facă efectul. Ne referim la alimentele care conţin amidon precum pastele, orezul, pâinea şi cartofii.

Orice conținut ridicat de zahăr este, de asemenea, exclus. Ceea ce înseamnă că ciocolata și prăjiturile sunt strict interzise. Iar fructele zaharoase cum ar fi bananele și strugurii ar trebui şi ele consumate cu moderaţie.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel