Diaspora vine în România. MOBILIZARE MASIVĂ pentru mișcarea din 1 decembrie. Vor fi coloane de mașini

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
protest diaspora
protest diaspora

Românii din străinătate se mobilizează pentru mișcarea anunțată pe data de 1 decembrie, atunci când un număr important dintre cei care lucrează peste hotare vor ajunge în România în coloane de mașini, asemănător cu traseul din data de 10 august. Numai că de această dată, românii din Diaspora se vor opri la Alba Iulia și nu în Piața Victoriei. 

Românii din Diaspora au promovat intens un eveniment de chemare în țară pentru data de 1 decembrie. Unii au început deja pregătirile și și-au personalizat mașinile pentru acest eveniment. 

"Uniți în Cuget și-n Simțiri"
Venim Acasă pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri

Mișcarea Diasporei Unite și grupurile adiacente organizează o întâlnire, la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Facem apel, pe această cale, către toate organizațiile care vor să participe la întâlnire, să ni se alăture.

Vor porni către România coloane organizate din: Marea Britanie, Spania, Italia, Belgia, Suedia, Luxemburg, Danemarca, Austria, Germania care au drept punct de convergență benzinăria MOL de la Szolnok, pe E60, vineri, 30 noiembrie, ora 17:00. La ora 20:00 se intră în România prin vama Borș, urmând ca, în dimineața zilei de 1 Decembrie , să fim cu toții prezenți la Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, unde ne vom întâlni cu frații noștri din România și Basarabia.

Menționăm faptul că ne întâlnim strict pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri – această întâlnire nu este un protest," se arată în chemarea de pe Diaspora Europeană.

Iată mai jos câteva fotografii:

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel