Diana Șoșoacă, după excluderea din AUR: „Atunci candidam de la PSD“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
diana sosoaca
diana sosoaca

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. Decizia a fost luată ieri și a fost comunicată oficial de membrii partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Senatoarea a reacționat la rândul ei după anunțul excluderii.

Senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat miercuri seară pe Facebook, după excluderea sa din grupul senatorial al AUR.

„Să-mi reproșezi că eu continui pe linia stabilită… Păi eu am zis că apărăm poporul român, că mergem înainte pentru nația română și voi îmi cereți tocmai mie să fiu ca alte partide?! Păi atunci candidam de la PSD… O să încerc, ca senator independent, să ajut oamenii, dar nu o să mai pot face asta ca senator în Comisia de abuzuri. Îmi pare rău de acești oameni, că i-a trădat AUR”, a scris Șoșoacă.

Diana Șoșoacă face parte din Partidul Neamul Românesc, intrat în alianță cu AUR. Ea îi acuză pe aceștia din urmă că au încălcat protocolul semnat între cele două partide. „Nu se poate să pornești pe un drum, apoi să te întorci la 180 de grade. Am avut grave probleme pentru că mi-am permis să merg înainte pentru drepturile și libertățile cetățenești și acest lucru m-a costat. Au crezut că o să mă liniștesc după ce îmi dau funcția de la comisia pentru abuzuri…”, a mai spus aceasta.

„George e un om foarte OK” Diana Șoșoacă susține că nu președintele George Simion a avut legătură cu excluderea sa, ci Sorin Lavric, care „a ținut cu USR”, și a cerut să i se închidă microfonul pentru că i-ar fi atacat pe cei de la guvernare: „George e un om foarte OK. Dar domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan și chiar a ridicat mâna la mine. (...) Mi-a reproșat ca mi-am permis să-i fac criminali. Păi, m-au întrerupt exact când prezentam efectele adverse ale vaccinului Pfizer, de pe site-ul lor, unde spune că aceste efecte, 70% sunt la femei, care pot rămâne sterile. Deci se atacă matricea națională”, a mai spus, printre altele, Diana Șoșoacă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel