Dezvăluiri despre învăţătoarea care a refuzat un băieţel cu autism la clasă: A bătut o elevă până i-a dat SÂNGELE pe nas

Andreea Cosma |
Data publicării:

Marian Godină a revenit cu veşti despre învăţătoarea care l-a refuzat pe nepoţelul său Sebi la clasă, din cauză că are autism. Se pare că aceasta nu ar fi singura abatere pe care cadrul didactic a avut-o la adresa copiilor de la clasa sa, iar în urma mesajului postat de Godină, un un fost elev al învăţătoarei i-a scris o întâmplare din clasa acesteia, cu fetiţă care a fost dată cu capul de tablă până i-a sărit sângele pe nas.

"Scriu textul ăsta cu pielea de găină.

Pentru că sunt oameni cu adevărat dedicați profesiei lor, Sebi va merge la școală, în altă clasă, la o învățătoare care, sperăm noi, îl va iubi.

Mulțumesc Inspectoratului Școlar Județean Brașov pentru cum au gestionat problema.

Însă pielea de găină nu e de aici. E de la învățătoarea Pirpiliu Ana-Maria.

Atenție, îmi asum tot ce voi posta aici, tot ce veți auzi. Probabil vă va face și vouă pielea de găină. Cert e că nimic nu e întâmplător pe lumea asta, trebuia să se întâmple povestea cu Sebi ca să se afle lucrurile astea.

Aseară, printre sutele de mesaje primite, am dat de al unui băiat care a crescut în același cartier cu mine. Mi-a scris că doamna Pirpiliu, care se numea altfel în perioada aia, i-a fost învățătoare. Mi-a dat exemplul Mirelei, o fată de la el din clasă pe care a bătut-o și pe care, credea el, e posibil să o știu.

O știu, a locuit în cartier, dar n-am văzut-o de ani de zile, s-a mutat în Norvegia. D-aia i-am scris azi dimineață și am întrebat-o. Conversația o las aici. Câteva mesaje sunt audio, vă rog să le ascultați cu atenție, veți simți emoția unui adult care își amintește de traumele din școală. Le găsiți în comentarii.

Repet, îmi asum tot ce postez, și o invit pe doamna învățătoare să mă acționeze în instanță dacă dumneai consideră că spun minciuni", a scris Marian Godină, care a postat apoi conversaţia cu mama elevei bătute. (vezi galeria cu conversaţia completă)

sursa foto: facebook

Citeşte şi: Băieţel cu autism, refuzat de învăţătoare la clasă: "Aşa s-au bucurat copiii că nu a mai venit Sebi"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel