Dezvăluire șocantă a fostului fotbalist român Cristian Chivu. "Soția mea a fost întrebată dacă am lovit-o”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Dezvăluire șocantă a lui Chivu: "Soția mea a fost întrebată dacă am lovit-o. Fostul internațional român a dezvăluit că medicamentele luate după ce a suferit o fractură de craniu l-au determinat să "facă lucruri pe care nu le făcea înainte".

Cristian Chivu a acordat luni un amplu interviu pentru Sportitalia, în care a deschis pentru prima dată 'cartea' despre fractura de craniu pe care a suferit-o la 6 ianuarie 2010, în timpul vizitei "sale" de la Inter Milano la Chievo.

Fostul fotbalist român, în prezent antrenor al echipei de tineret din Serie A ce aparține de Inter Milano, a recunoscut că s-a temut de ce e mai rău, dar aceasta s-a dovedit a fi ziua "renașterii" sale:

 

Cristian Chivu, declarații despre fractura de craniu din 2010

 

"Totul se putea sfârși. În mijlocul ghinionului, am avut noroc. Nu a trecut mult timp până când nu am mai putut să vorbesc sau să îmi mișc partea stângă a corpului.

"În zilele de recuperare, mi-am pus mii de întrebări. Incertitudinea de a nu mai fi un jucător profesionist, cu norocul de a fi încă un om normal. Am luat în considerare două lucruri.... Din fericire, sunt încă aici... Două luni și jumătate mai târziu, eram pe teren, cu temerile și incertitudinile mele", a început el prin a declara.

 

"Nimeni nu știe că am luat medicamente care mi-au eliminat filtrele”



"Sufeream în timpul meciurilor, mai ales la lovituri de cap. Totul s-a întâmplat post-operator, cu toate medicamentele pe care le luam. Acestea m-au determinat să fac lucruri pe care nu le făceam înainte, de la gestul obscen pe care l-am făcut după meciul de Cupă de la Roma, până la lovirea lui Marco Rossi și cearta cu Rafa Benítez", a continuat el.

"Nimeni nu știe că am luat medicamente care mi-au eliminat filtrele. Îmi amintesc că coechipierii mei mă sunau acasă și o întrebau pe soția mea dacă totul era în regulă. Dacă am fost agresiv, acasă, dacă am pus mâna pe ea", a adăugat el.

În încheiere, fostul apărător a deplâns: "În lovirea lui Marco Rossi, am fost ca un animal care reacționează la primul instinct, dar există un motiv numit fenitoină. Trebuia să o iau timp de două luni, dar am luat-o timp de nouă luni", conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel