DEZASTRU în Italia din cauza furtunilor. Detalii de ULTIMĂ ORĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Facebook Giovanni Toti
Facebook Giovanni Toti

Vremea campricioasă a făcut ravagii în regiunea Piemont din Italia. Aproape 130 de drumuri sunt blocate, peste 550 de persoane au fost evacuate şi alte 600 sunt izolate.

Cele mai grave incidente au avut loc duminică, când s-au prăbuşit porţiuni de drum pe autostrăzi din Piemont şi Liguria, regiunea învecinată.

În urma acestui incident, un pod de pe o autostradă din nord-estul țării s-a prăbuşit în urma ploilor care au declanșat alunecări de teren, în apropiere de oraşul de coastă Savona. Mai multe mașini au rămas blocate pe marginea prăpastiei, însă nu au fost înregistrate decese.

Nu este singurul incident șocant care a avut loc duminică seară în Italia. Pe autostrada Torino-Piacenza din Piemont a apărut un crater în urma ploilor torenţiale. Drumul a fost redeschis luni, după lucrări de reparaţie.

Veștile date de meteorologi nu sunt deloc bune. Luni, râul Pad, care străbate cea mai mare parte din nordul Italiei, a ieşit din matcă, iar în Sardinia s-au produs alte perturbări cauzate de intemperii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel