Devis Mangia, antrenorul Maltei, suspendat din funcţie: Se cercetează și acuzațiile de agresiune sexuală de când era la Universitatea Craiova

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Antrenorul Maltei, Devis Mangia nu s-a aflat marţi pe bancă în amicalul împotriva Israelului, fiind înlocuit cu Davide Mazzotta. 

Federaţia a anunţat într-un comunicat că antrenorul lombard, în vârstă de 48 de ani, ''a fost eliberat temporar din funcţia de antrenor principal al echipelor naţionale în urma unui raport primit cu privire la o presupusă încălcare a politicilor clubului.

Mangia şi-a dat disponibilitatea pentru evaluarea faptelor în cauză. Federaţia nu va mai face alte comentarii până când următorii paşi nu vor fi discutaţi într-un mod deschis şi transparent în cadrul organelor decizionale respective''.

Devis Mangia ar fi acuzat de hărţuire sexuală

 

Potrivit ziarului Times of Malta, Mangia - fost antrenor U21 iar în trecut, antrenor la Palermo, Spezia, Bari şi Ascoli - ar fi tras la răspundere pentru ''hărţuirea sexuală a unui jucător de la echipa naţională''. Sportiv care, conform Net News, a fost în lot dar nu a ieşit pe teren la partida în care echipa Maltei a fost învinsă în Estonia.

Surse federale citate tot de presa malteză anunţă că ''vor fi examinate şi acuzaţiile anterioare la adresa lui Mangia'', cele din perioada în care acesta lucra în România ca antrenor al echipei Universitatea Craiova: se pare că la vremea respectivă ar fi avut o relaţie cu unul dintre jucătorii săi.

Succesorul său, Victor Piţurcă a susţinut că Mangia ar fi făcut avansuri unui jucător, însă patronul de atunci al clubului, Mihai Rotaru, a precizat că managerul a acceptat să părăsească echipa după o confruntare în acest sens. Din păcate mai sunt semnalate şi alte evenimente similare datând din perioada în care tehnicianul a lucrat la Ascoli, potrivit La Repubblica, titrează Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel