Desert la pahar din două ingrediente. Se prepară simplu și rapid și are doar 170 de calorii. Te va cuceri imediat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Desert la pahar din două ingrediente. Se prepară simplu și rapid și are doar 170 de calorii. Te va cuceri imediat
Desert la pahar din două ingrediente. Se prepară simplu și rapid și are doar 170 de calorii. Te va cuceri imediat

Desert la pahar din două ingrediente. Se prepară simplu și rapid și are doar 170 de calorii. Te va cuceri imediat. Ceea ce vă propunem azi este un desert proaspăt, parfumat și delicios. Este ca o oază de plăcere după o zi de muncă. Și nu doar că este un desert bun, dar se potrivește perfect cu dieta. O porție are doar 170 de calorii, așa că îl poți servi fără nicio grijă.

Ingredientele necesare: 

400 de mililitri de suc de portocale,

40 de grame de gris foarte fin,

50 grame de stevia (la dorință)

 

 

Desert la pahar din două ingrediente. Se prepară simplu și rapid și are doar 170 de calorii. Te va cuceri imediat. PREPARAREA

 

Portocalele trebuie tăiate în două și stoarse bine.  Odată obținut, sucul trebuie filtrat  printr-o sită cu ochiuri destul de dese, astfel încât să se elimine toată pulpa. Apoi turnați sucul într-o cratiță și porniți aragazul. Sucul trebuie să stea pe aragaz până dă în clocot.

 

Încercați și: Chec cu fructe de pădure. Fără făină și fără lapte cu doar 130 de calorii. Un deliciu culinar, gata in 30 de minute

 

În acel moment, amestecând mereu cu un tel de mână, turnați grisul și lăsați să fiarbă încă câteva minute. După două minute, luați cratița și puneți-o într-un vas cu apă rece și gheață, pentru ca amestecul de gris și suc de portocale să se răcească mai repede. După ce compoziția sp-a răcit, puneți-o într-un bol mai mare.

Vă sugerăm și: Desertul care arată ca o picătură de ploaie. Are ZERO calorii și se face doar din două ingrediente banale

 

Este cazul,  în această etapă, să verificăm dacă amestecul are gradul potrivit de dulceață. Dacă este necesar, puteți adăuga puțin îndulcitor (de exemplu stevia) sau chiar zahăr granulat normal.

 

Ar putea să vă placă și: Prăjitura cu cremă de portocale. Se face super rapid, iar rezultatul e garantat

 

Apoi nu mai rămâne decât să mixați compoziția un tel electric până când volumul va crește de cel puțin trei ori. Ulterior, turnați desertul în boluri pentru înghețată, pe care le veți da la frigider pentru cel puțin trei ore. După trei ore, desertul poate fi servit. Înainte de a-l aduce pe masă, îl puteți decora cu felii de portocală. Poftă bună!

 

Timp de preparare - 10 minute, timp de gătire -  5-10 minute, timp de odihnă la frigider -  3 ore, timp total - 3 ore și 20 de minute, porții -  2, calorii -  170 per porție.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel