Descoperire macabră în Italia: Cadavrul unui român a fost găsit pe un câmp, chiar de Crăciun

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O descoperire macabră a fost făcută în Monterotondo, unde cadavrul unui român de 60 de ani a fost găsit pe un câmp. O anchetă complicată a fost deschisă în acest caz.

 

Cadavrul unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit într-un container pe un câmp necultivat, cu puțin timp înainte de prânz, în ziua de Crăciun, 25 decembrie, pe Via Semblera din Monterotondo Scalo. Descoperirea a fost făcută de un voluntar al unei asociații de români din Italia care îi aducea prânzul.

Astfel, anchetatorii au de a face cu o moarte misterioasă, petrecută la periferia Romei. Victima ar fi un bărbat, în vârstă de 60 de ani, de naționalitate română, pentru care, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, acesta fiind deja decedat.

Alarma a fost dată sâmbătă, 25 decembrie, de către un trecător, care a observat ceea ce părea a fi o siluetă umană. Trupul neînsuflețit al bărbatului zăcea în mijlocul unui teren viran și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

 

Descoperire macabră în ziua de Crăciun

 

Nu este clar cum a ajuns bărbatul aici și nici cauza morții sale. O anchetă de amploare este în curs de desfășurare, coordonată de procuratură, pentru a face lumină asupra incidentului.

Pentru moment, au apărut foarte puține informații despre descoperirea cadavrului, iar în acest moment, anchetatorii nu exclud nicio pistă. Nu este clar de ce se afla bărbatul în acel loc, cum a ajuns acolo, dacă i s-a făcut rău brusc sau dacă cineva l-a rănit pe acesta.

După finalizarea cercetărilor la fața locului, cadavrul bărbatului a fost transferat la morgă, unde urmează să se efectueze autopsia. Rezultatele autopsiei vor fi folosite pentru a clarifica cauzele decesului, informează fanpage.it.

 

Român, găsit mort în fața casei, chiar de Crăciun

 

De asemenea, o altă tragedie a avut loc de Crăciun, când un român a fost găsit mort, la Empoli, Florența, în urma unei intoxicații alcoolice. Bărbatul a fost găsit fără viață chiar în fața casei sale.

Cunoscut deja ca un împătimit consumator de băuturi alcoolice, în ziua de Crăciun ar fi început să bea în jurul orei 8 și a continuat pe tot parcursul dimineții, relatează Corriere Fiorentino.

Românul, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit mort în prima parte a după-amiezii de ieri în grădina casei în care locuia la Empoli (Florența): potrivit primelor informații, a explicat poliția, moartea ar fi legată de o intoxicație cu etil.

Concret, polițiștii au reconstituit că bărbatul, de origine română, cunoscut deja ca un consumator obișnuit de alcool, a început să bea în jurul orei 8 în ziua de Crăciun și a continuat să facă acest lucru pe tot parcursul dimineții. Alarma a fost declanșată apoi în jurul orei 13.30.

Potrivit rapoartelor și martorilor, bărbatul de 41 de ani ar fi băut mai mulți litri de alcool în doar câteva ore.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel