Deputatul Rădulescu - mitralieră, călcat de hoți: „Încerca să intre peste mine în casă. Am fugit să iau un cuțit din bucătărie“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu, cunoscut și ca deputatul Mitralieră, scrie pe Facebook că a fost vizat de un hoț, care a intrat pe terasa casei, dar care s-a speriat și a fugit.

Deputatul mitralieră descrie și cum a fugit să ia un cuțit și a dat un pumn geamului.

Citește și: Deputatul mitralieră: Noul coronavirus „răspândit prin romanii fugiți din zonele carantinate și infectate“. Mesaj alarmant

„Asta mai lipsea! După ce ca suntem autoizolați, in carantina la domiciliu de serviciu in București 14 zile, și nu am putut pleca acasă, ca sa nu ne îmbolnăvim familiile (nu ca alții din alte tari, care au fugit din zonele carantinate in România și in trei zile avem 121 bolnavi, 3500 in carantina și 15000 in auto izolare), in aceasta dimineața la ora 8.45, in timp ce dormeam, am auzit o bubuitura puternica la usa terasei și când am tras draperia, ce credeți, era un hot care încerca sa intre peste mine in casa.

Am dat un pumn la geam, am fugit sa iau un cuțit din bucatarie, și l-am văzut cum a sărit de pe terasa in curtea blocului vecin care este in amenajare. Doamne fereste, nici in situația asta critica cu acest virus ucigaș, hotii nu stau acasă! Dacă era o femeie sau un copil in casa! Multe se întâmpla in zilele astea. Dep Catalin Marian Radulescu“, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook în această dimineață.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel