„Deputatul mitralieră” Rădulescu, ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Kovesi și Timmermans

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul Cătălin Rădulescu îl acuză pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, că intervine brutal în politica internă a României. Totodată, „deputatul mitralieră” spune că Laura Codruţa Kovesi „a intrat în categoria penalilor”, dar PSD nu vrea să politizeze subiectul anchetării fostei şefe a DNA.

„Dânsul (n.r. - Frans Timmermans) a fost taxat nu numai de România şi de PSD, a fost taxat şi de Polonia şi de Cehia şi de Ungaria. Domnul Timmermans face ceea ce n-ar trebui să facă, adică în loc să discute, fiind un partener al României şi să asculte toate părţile şi să lase aceste politici să fie făcute de partidele care câştigă alegerile, dânsul intervine brutal exact în ceea ce n-ar trebui să intervină", susține Rădulescu pentru RFI.

Deputatul PSD susține că dosarul Kovesi nu trebuie politizat: „Noi vrem să lăsăm tocmai ca această speţă să fie tratată de către procurori cum trebuia tratată orice fel de speţă anterioară, fără mediatizare publică, iată, europeană sau aşa mai departe. Deci este o speţă normală a unei persoane, ca orice persoană, care are 18 dosare penale, 18 plângeri penale, pe care trebuie să le rezolve (...). Noi nu vrem să politizăm acest subiect”.

Citește și Deputatul Rădulescu "Mitralieră": "Kovesi va avea o viaţă foarte grea"

El mai spune că fosta şefă a DNA „a intrat în categoria penalilor” și, „având 18 dosare penale”, nu poate candida la funcția de procuror-șef european, pentru care Guvernul nu o susține.

„Dânsa ne spunea în anii 2012-2015 că penalii, adică iată, dânsa a intrat în această categorie de penali, nouă nu ne plăcea acest termen, dar preşedintelui Iohannis şi dânsei le plăcea foarte mult, iată, penalii ar trebui să facă un pas în spate. Şi atunci tu nu poţi, având 18 dosare penale, asta aviz domnului Timmermans, care este un mare iubitor al doamnei Kovesi, nu poţi, având 18 dosare penale să mergi să candidezi la o funcţie în care Guvernul tău nu te susţine”, a declarat deputatul PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel