Deputatul "Mitralieră" ia peste picior un lider european: "Nu-l recomandă fața"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut și sub numele de "Deputatul mitralieră", a reacționat dur, după ce vicepreședintele CE Jyrki Katainen a catalogat ca "incredibilă" știrea despre OUG privind contestaţia în anulare.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, marți, referitor la faptul că vicepreședintele CE Jyrki Katainen a catalogat ca "incredibilă" știrea despre OUG privind contestaţia în anulare, că "nu-l recomandă nici fața, nici experiența" ca să vorbească despre justiția din România.

„Nu-l recomandă nici fața, nici experiența. Nu-l recomandă nimic. Nu are nici specialitatea necesară, nici menirea și nici dreptul să vorbească despre o țară care este parteneră în felul care a vorbit. Dacă nu știe ce înseamnă stat de drept, să pună mâna pe carte să citească. Mâine, poimâine o să se aibă reacție comisarul care se ocupă de apele poluate din Africa la legile justiției. Peste o săptâmână o să aibă reacție comisarul care se ocupă de creșterea natalității în Australia și așa mai departe. Se găsește fiecare comisar să deschidă gura. Înțeleg că domnul Katainen se ocupă cu locurile de muncă, deci nu are nicio treabă cu justiția. S-au găsit vorbind, le place să vorbească despre România, i-aș ruga să se preocupe de țările lor”, a declarat Cătălin Rădulescu, marți, pentru Mediafax.

Deputatul "mitralieră" susține că oficialii europeni "au închis ochii la abuzurile care s-au făcut 7 ani de zile".

"Trebuia să vadă aceste abuzuri și protocoale încheiate, folosite de SRI. Să penalizezi o țară când greșește, dar în momentul în care închizi ochii la abuzurile care s-au făcut 7 ani de zile. Poate sunteți mai deștepți ca noi, dar nu trebuia, voi, să monitorizați acest sistem de justiție? Nu au fost în stare să oprească abuzurile astea", a spus social-democratul.

Unele state membre ale Uniunii Europene, printre care Polonia, Ungaria şi România, par "să devieze" de la "calea liberal-democratică", iar aceasta este "cea mai mare provocare cu care se confruntă UE în acest moment", a scris marţi pe Twitter vicepreşedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen.

Vezi și: Vicepreşedintele Comisiei Europene, MESAJ DUR: "Poporul român merită un stat de drept"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel