Denise Rifai, SCANDAL cu Mircea Badea, după ce a făcut-o JIHADISTĂ: Îl aștept SÂMBĂTĂ !

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai îi dă replica lui Mircea Badea, după ce vedeta Antenei 3 a spus despre jurnalista Realitatea TV că este "jihadistă". 

#MirciulicaFaptaMica, LOVESTE DIN NOU!

Daca nu i-a mers in mod repetat cu motociclistul care l-a batut de l-a lesinat inca de la intrarea in ring, se consoleaza si el cu ce apuca... Asa ca, in mod Constant, ma trezesc improscata cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gandiri.

Eu am incercat de mai multe ori sa-l invit la mine in platou daca tot ii provoc atatea comentarii, dar Mirciulica fapta mica se simte in siguranta doar ascuns in spatele pupitrului lui, probabil ca sa nu I se vada ...fapta Mica, asa ca m-a refuzat de fiecare data.

In consecinta, o sa-l invit la CNA, dupa mergem la tribunal si !!!! Intre timp!!! Daca Mirciulica, fapta mica, doreste o Mediere Amiabila, il astept Sambata - 10 August - in piata Victoriei!

Ca am auzit ca motociclistul e plecat la mare si n-are de ce sa-i fie frica! ????", a scris Denise Rifai pe contul său de Facebook, în urmă cu puțin timp.

 

Amintim că Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, a lansat un atac dur la adresa lui Denise Rifai, după ce a văzut un fragment din emisiunea jurnalistei de la Realitatea TV.

Vezi aici ce a spus: Mircea Badea o desființează pe Rifai: "E JIHADISTĂ! Miss Piggy în crize"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel