Denise Rifai: "Să ne ţinem de scaune! Coana Viorica şi-a adunat curajul din COC. Pe Dragnea îl iau şalele"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai comentează ultimele declaraţii ale premierului Viorica Dăncilă, care a dezvăluit astăzi că nu este de acord cu o restucturare a Guvernului.

"Eu zic să ne ţinem bine cu toţii de scaune, de telecomandă sau puteţi să vă întindeţi pe spate, dacă aveţi hernie selectivă, cum are domnul Dragnea, că vine bomba. Abia acum începe adevărata telenovelă. Viorica Dăncilă şi-a adunat tot curajul din coc şi a dat un interviu pentru cotidianul Adevărul. Şi ce ne spune doamna Dăncilă? Eu nu am fost de acord cu restucturarea Guvernului. Nu vreau guvernul Dăncilă 2. Deci spune distinsa Viorica cu cocul. Totul curajul şi l-a luat din coc şi spune: "Nu vreau Guvernul Dăncilă 2. Nu-l vreau! Şi nu vreau restructurare în guvernul meu!

Citeşte şi: Dăncilă nu mai ascultă de Dragnea: "Nu am vrut Guvernul Dăncilă 2. Puţin probabil să mă răzgândesc"

Auuuu!!!! Cred că îl iau şalele pe Dragnea rău. Şi "puţin probabil", spune coana Viorica, "puţin probabil să mă răzgândesc după sărbători. Curaj, soro! O adevărată nebunie. Te pomeneşti că mâine, poimâine îi cere coana Viorica demisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Că de, coana Viorica de la Videle e şi preşedinte executiv al PSD, nu doar premier în statul român. Asta îi trebuia preşedintelui PSD, încă o rebeliune în partid înaintea sfintelor Paşti. O să îi cadă drobul şi friptura greu. Nu puteam să spun că o sa-i cadă ouăle greu", a spus Denise Rifai în deschiderea emisiunii "Legile Puterii".

Viorica Dăncilă a recunoscut, într-un interviu pentru Adevărul, că nu a fost de acord cu restructurarea executivului pe care îl conduce pentru că nu vrea un Guvern "Dăncilă 2".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel