Denise Rifai: "Number one across the nation, Viorica Vasilica"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai - Legile Puterii
Denise Rifai - Legile Puterii

Denise Rifai revine cu noi critici la adresa premierului Viorica Dăncilă, pe care o numeşte "specialista numărul 1 în gafe".

Jurnalista a amintit de amânarea vizitei lui Călin Popescu Tăriceanu în Maroc, venită din partea ţării gazdă şi despre ministrul francez de Externe care a anulat întrevederea pe care o avea programată cu ministrul Teodor Meleşcanu. După toatge acestea, Viorica Dăncilă a catalogat vizita ei în SUA drept un succes.

"Clasic pentru Viorica Dăncilă. După ce ne-a zăpăcit strategia pentru politică externă, această eternă doamnă premier, specialista numărul 1 în gafe, number one across the nation, Viorica Vasilica, în gafele gafelor, încearcă să ne convingă că vizita la Washington este o vizită de succes. Atâta poate, atâta primim.

Rămâne să ne explice premierul României cam şi cât am pierdut prin gafa domniei sale, dacă a înţeles totuşi ce s-a întâmplat la Bucureşti şi să ne explice de ce trebuie să piardă România după ce delegaţia iordaniană a refuzat dialogul cu noi", a spus Denise Rifai în timpul emisiunii sale, "Legile Puterii".

Jurnalista a vorbit şi despre modificările care vor fi aduse ordonanţei 114.

"Noi suntem obişnuiţi cu pierderile pentru că, de ce nu, în acest Guvern al Vioricăi Vasilica, se întâmplă tot ce se poate întâmpla într-un spațiu condus de nişte incompetenţi. După ce ne-au lăudat plafonarea preţului la gaz, ce s-a întamplat? Facturile nu doar că rămân la fel, cresc. Îndrăzneşte să crezi. Cam aşa era sloganul PSD-ist. Și blocat în bula lui de idei, Guvernul PSD-ALDE îi dă înainte cu această celebră OUG 114 şi înţelegem că ar fi vorba şi de ordonanţele pentru modificarea justiţiei. Rezultatele acestor proeicte contează pentru cine trebuie. Că doar nu puteam să ne aşteptăm că aceste rezultate ne-ar putea viza şi pe noi", a conchis Denise Rifai în editorialul emisiunii sale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel