Denise Rifai: Ne place pe la SPATE. De ce râdeți?

Narcis Popa |
Data publicării:

Denise Rifai spune că totul în România "se realizează pe la spate". Realizatoarea Talk News a adus lămuriri după ce unii dintre invitați au început să zâmbească. 

"Domnul Vâlcov ne spune că ăstia răi, de la Standard and Poor's,  ăștia care ne spun nouă dacă avem cash sau nu, dacă suntem solvabili, se iau de noi. Se iau de noi că n-avem buget. Ei zic că e Klaus Iohannis rău, că e foarte rău domle'.  Noi am văzut această scrisoare trimisă de Guvern către ei, așa pe furiș. Pe la spate, așa. Ne place pe la spate. Așa este, vă rog să mă credeți. Totul în țara asta e pe furiș și pe la spate. De ce râdeți? Cinste, curaj nu e. În țara asta avem parte de guvernarea pe la spate," a spus Denise Rifai la Talk News.

Reamintim că astăzi Eugen Teodorovici a solicitat agenţiei Standard&Poor's amânarea deciziei privind perspectiva de rating a României.  Ministrul Finanțelor Publice arată în document că Ordonanţa 114 este principala problemă, nu bugetul, cum susţinea consilierul premierului, Darius Vâlcov. Documentul mai arată că Guvernul va modifica atât taxa bancară, cât şi ROBOR, pe baza cărora sunt calculate creditele românilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel