Denise Rifai îi comentează lui Robert Turcescu: „Fu bun dealul cu pupat mâini la Veorika?“

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Denise Rifai îi dă replica lui Robert Turcescu la o fotografie postată de acesta din timpul votului pentru moțiunea de cenzură de ieri.

Parlamentarul popular Robert Turcescu a postat, pe pagina sa de Facebook, o imagine de ieri, de la votul moțiunii de cenzură, care o înfățișează pe Viorica Dpncilă înconjurată de câțiva parlamentari PSD. „Coana Leana, pardon, Veorica, in ultima ipostaza ca prim-ministru. Si țuțerii ei“, a comentat Turcescu despre imaginea în care apar alături de Viorica Dăncilă și Liviu Tit Brăiloiu - parlamentar PSD Constanța, dar și Marius Dunca - parlamentar de Brașov și fost șef al ANPC. 

Realizatoarea Realitatea Tv, dEnise Rifai, îi comentează fostului ei coleg de breaslă la postare: „Nu se astepta Veorika la una ca asta. Sa intre in Parlament Premier si sa plece Fost Premier. Dar too much is too much. Ori, Veorika a fost much too much. :)))) Prezenta unui asemenea om politic intr o astfel de Demnitate Publica este cea mai mare Aroganta la care ne a obligat vreodata PSD. Este ceea ce Dragnea ne a obligat sa traim si evident, este si cea care s a dezis de el in primele secunde de la condamnare. Deci Nici macar Aceasta unica si singulara calitate nu are in structura ei, aceasta fosta doamna premier, coana Veorika. Pesedistii din secunda aia trebuiau sa scape de ea. Dar s au complacut si s au facut pres pana si la una ca Veorika. Le a fost frica ca si pierd puterea si au preferat varianta simpla. Proasta afacere! Acum o sa le fie foarte greu sa mai poata reconstrui ceva. Psd e pe butuci si va trece mult timp pana si vor reveni. Fu bun dealul cu pupat maini la Veorika? Fu. Dar pe termen scurt. Acum urmeaza prapadul“, a scris Denise Rifai într-un comentariu la poza postată de Turcescu.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel