Denise Rifai: De ce l-ați luat pe Rareș Bogdan de LÂNGĂ MINE? O să-i fie GREU

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai l-a întrebat pe Ludovic Orban de ce l-a luat pe Rareș Bogdan de lângă ea, de la Realitatea TV. Orban spune că ideea de a-l pune cap de listă la europarlamentare i-a aparținut și că a avut câteva discuții cu acesta între patru ochi. 

Iată mai jos discuția dintre Denise Rifai și Ludovic Orban, de la "Legile Puterii": 

Denise Rifai: Ați luat o decizie foarte interesantă: De ce l-ați luat pe Rareș Bogdan de lângă mine și l-ați adus acolo, lângă dumneavoastră? 

Ludovic Orban: E un gest care după opinia mea, e normal, e firesc. (...) Ideea a fost a mea. Am avut discuții tete-a-tete cu Rareș Bogdan de mai multe ori. Eu am luat această decizie, da, dar nu pot să zic că am luat-o singur. Am luat-o împreună cu Rareș Bogdan. Pentru el nu e o problemă să devină vârful de lance al luptei PNL cu PSD-ul. Am și spus că s-a unit cea mai puternică voce de opoziție din presă cu cea mai importantă forță politică de opoziție. 

Denise Rifai: Sigur lui Rareș nu o să-i fie ușor pentru ca eu știu cum e să fii o figură nouă în partid. Vor fi mereu bârfe pe la colțuri că ar fi trebuit ca alții lideri PNL să deschidă lista că ei au muncit în partid și sunt vechi, și să nu fie primul pe listă Rareș Bogdan. 

Ludovic Orban: Doamna Rifai, ascultați-mă. Puteți să vorbiți cu Rareș Bogdan. 

Denise Rifai: Eu cu Rareș vorbesc foarte des.

Ludovic Orban: Rareș Bogdan a fost primit cu foarte mare căldură în partid. Este foarte apreciat. Show-ul de mare audiență l-a făcut un om foarte apreciat. El a venit aproape ca acasă. Poate vor mai fi niște lideri care-l contestă că se simt în umbră, dar așa e în politică. Rareș Bogdan e un candidat la Parlamentul European foarte puternic. Eu îl susțin ca să fie parte în comisia LIBE, în Comisia de Drepturi și Libertăți a UE. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel