Denise Rifai: "Asta e BOMBA BOMBELOR. Începe show-ul. S-a ÎNVINEȚIT. E planul B, dacă Nicolicea e RESPINS"

Narcis Popa |
Data publicării:

Denise Rifai spune că a aflat planul B al lui Liviu Dragnea în cazul în care propunerile de miniștri nu sunt acceptate de Klaus Iohannis. 

Denise Rifai spune ca se așteaptă la un adevărat show în condițiile în care Viorica Dăncilă ar fi refuzat propunerea de plan B a lui Liviu Dragnea, prin care să "fenteze" acordul lui Iohannis pentru instalarea noilor miniștri.

"Am informații bombă: se pare că PSD are un plan B, în cazul în care Klaus Iohannis va refuza propunerile de miniștri. Social-democrații fac pregătiri pentru restructurarea guvernului. Asta este o procedură care necesită un nou vot de încredere în Parlament, dar nu și semnătura președintelui. Adică, dacă Iohannis va continua în stilul în care am văzut că începe să se așeze și să amâne cât se poate de mult propunerie pentru viitorii miniștri, surse din PSD spun că aleșii partidului, parlamentarii, au fost contactați după ședința pe care am văzut-o ieri la PSD, pentru a li se cere prezența obligatorie miercuri. Deci toată lumea să fie miercuri în parlament. Bomba bombelor, însă, Liviu Dragnea, are un oponent puternic în această strategie prin care vrea să-i arate lui Iohannis ce șef e el. E vorba despre Viorica Dăncilă. Premierul României și Liviu Dragnea au opinii contrare în ceea ce privește viitorul Guvernului. Ieri, în CEX, Liviu Dragnea a supus la vot varianta ca PSD să meargă pe mâna unei remanieri clasice, adică propunerile să meargă direct la Cotroceni. Șeful PSD a ridicat problema situației în care nu vor primi un răspuns de la Iohannis până săptămâna viitoare. Dragnea le-a spus ca planul B este să meargă pe o restructurare guvernamentală. Adică noile propuneri să meargă în Parlament, să ia voturi de la parlamentari și la revedere, să-l fenteze pe Iohannis. Numai că s-a trezit 'a noastră': s-a trezit Viorica. Ea se opune acestui plan B. Aici începe showul. A fost momentul în care Liviu Dragnea s-a învinețit, a înnebunit. El s-a adresat direct premierului în fața colegului: 'Viorico, tu ce vrei ?' " a spus Denise Rifai la emisiunea Legile Puterii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel