Denise Rifai, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ: „Lipsesc... Trebuie să mă pregătesc puțin pentru broșele vioricăi din toamnă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Moderatoarea de la Realitatea TV Denise Rifai a anunțat, astăzi, faptul că va pleca într-o minivacanţa pentru a se pregăti „pentru broșele vioricăi din toamnă”.

„Lipsesc câteva zile. Un fel de minivacanță. Tre să mă pregătesc puțin pentru broșele vioricăi din toamna. Căci vă dați seama, câtă treabă o să avem! ????LegilePuterii#vacationmode Ps. Voi fi cu ochii pe voi, oricum”, a scris Rifai pe pagina de Facebook.

Denise Rifai este deja cunoscută pentru modul în care o ironizează pe premierul Viorica Dăncilă pentru broșele pe care aceasta le poartă. Chiar într-o emisiune realizatoarea emisiunii „Legile puterii", de la Realitatea TV, a avut o apariţie inedită unde şi-a accesorizat coafura cu o broşă, în dorinţa de a parodia apariţiile premierului.

„Şi pentru că Viorica noastră este eroina zilei, m-am gândit să venim în întâmpinarea acestei noi personalităţi politice cu idei noi de design vesttimentar. Sigur, mie îmi plac creatorii români aşa cum este şi creatorul care a realizat accesoriul pe care-l port pe cap astă-seară, şi care, desigur, cuprinde şi celebrele broşe cu cristale şi perle ale ducesei de la Videle.

Şi între broşe şi parfumuri fine, în turneul de peste weekend, ai noştri politicieni au deschis iar un subiect care ne ustură pe noi toţi în această ţară superbă, imposibil de vizitat din lipsa drumurilor. Viorica noastră a pus din nou pe masa subiectul autostrăzii Comarnic-Braşov", a spus Denise Rifai în deschiderea emisiunii precizate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel