DEMISIE din partidul lui Ponta: "Au devenit un PSD mai mic"

Narcis Popa |
Data publicării:
Victor Ponta
Victor Ponta

Cornel Stroescu, fost coordonator al Pro România, filiala Mehedinți și-a anunțat astăzi demisia din funcție. El motiveză că nu mai poate sta într-un partid care se transformă într-un nou PSD. 

"Asistăm în aceste zile la transformarea Pro România într-un PSD mai mic, o anexă a acestui partid. Cooptarea în rândurile formațiunii politice a foștilor baroni locali ai PSD-ului nu face decât să conducă automat la îndepărtarea membrilor onești și demni ai partidului, căci Pro România s-a îndepărtat de la obiectivele declarate ale unei construcții politice noi“, a spus Stroescu, conform pandurul.ro.

Din câte se pare, pe Stroescu l-ar fi deranjat aducerea la Pro România a unor foști adversari de-ai săi. De altfel, Victor Ponta chiar a făcut un apel public către cei care nu se mai regăsesc în PSD, să facă pasul spre PRO România. În ultima perioadă tot mai mulți lideri PSD au venit la Pro România: printre ei se numără Mihai Tudose sau chiar șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă. Din câte se pare și Sorin Grindeanu este foarte aproape să facă acest pas.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel