Demisie cu scandal în AUR: Senatoarea Evdochia Aelenei acuză că a primit amenințări

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Senatoarea AUR de Constanța, Evdochia Aelenei şi-a anunţat, joi, demisia din partid și din grupul parlamentar al formațiunii politice, după ce ar fi primit amenințări.

După ce a luat cuvântul la tribuna Senatului, senatoarea aproape că a izbucnit în plâns atunci când și-a anunțat demisia.

„Îmi anunţ demisia din partidul AUR şi implicit din grupul parlamentar. Îmi pare rău! Cred că a fost cea mai grea decizie din viaţa mea. Mulţumesc”, a spus Aelenei printre lacrimi. Ulterior, ea a fost consolată de senatoarea Diana Șoșoacă, aleasă ot pe listele AUR și neafiliată.

Senatorul Evdochia Aelenei acuză că a fost amenințată de cineva din interiorul AUR, potrivit unor surse citate de Antena3.

Vezi și:

Diana Șoșoacă, discurs delirant în Parlament: „Din ce în ce mai mulți români vor ieșirea din UE. Eu cer Ro-Exit!”

 

Senatorul Diana Șoșoacă a cerut RO-Exit, adică ieșirea României din Uniunea Europeană, în Parlament.

„De ce trebuie să înființăm comitete, comisii, în condițiile în care le aveți. Vreau să știu ce urmăriți? Nu vă ajung comisiile juridice? Mai aveți multe funcții să vă răsplătiți membrii care nu fac altceva decât să cedeze suveranitatea Uniunii Europene în condițiile în care România a semnat tratatul de aderare la UE în calitate de stat suveran (...) Este obligatoriu să opriți această cedare de suveranitate! Constituția este sacră, din păcate se încalcă fără să existe un minim respect față de poporul român. Câți bani ați primit să vindeți România și tot ce mai are? Unde ați fost când oamenii au fost băgați în șomaj? Unde sunteți când toată industria României este dată, distrusă? 

Din ce în ce mai mulți români vor ieșirea din UE. Nu pot să spun decât RO-Exit, dacă voi dați toată industria Uniunii Europene! (...) Nicio

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel