DECIZIE. Viorica Dăncilă, ANUNȚ despre Ordonanța care a scos oamenii în stradă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, ce se intâmplă cu OUG 7, ordonanța care modifică Legile Justiției.

Viorica Dăncilă a anunțat, luni, după o ședință cu liderii PSD, că Guvernul NU va abroga OUG 7/2019, ordonanța care a adus o serie de modificări importante în Justiție.

"Sper ca cei care au nemulţumiri, care au ieşit în spaţiul public şi au exprimat aceste nemulţumiri, să vină la această întâlnire la Palatul Victoria, să vedem care sunt problemele pe care nu le agreează, cum justifică, şi pe urmă vom lua o decizie referitor la aceste aspecte. Ceea ce vreau să subliniez este faptul că nu vom renunţa la ordonanţă.

Am văzut ieşiri în spaţiul public care au solicitat să renunţăm la această ordonanţă în totalitate. Am spus întotdeauna că dăm dovadă de flexibilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm şi la lucrurile bune, din dorinţa unora de a face acest lucru. Poate unele lucruri nemulţumesc. Argumentate - ele pot fi schimbate. Şi cred că dialogul este foarte important (...) Justiția trebuie să fie puternică și independentă, dar în același timp fiecare cetățean trebuie să respecte legea și trebuie să se încadreze în măsurile care țin de justiție", a arătat premierul, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, desfăşurată la Palatul Parlamentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel